Fotografie, Grafische vormgeving, ICT-diensten en ondersteuning.
Fotografie, Grafische vormgeving, ICT-diensten en ondersteuning.

Uitvaart Fotografie

Mogelijkheden:

Uitvaart presentie:

Het overlijden van een dierbare is altijd een verdrietig feit. Om de overledene te eren, kan ik voor u een mooie presentie maken die tijdens de uitvaartdienst op de multimedia schermen getoond wordt. Tijdens deze presentatie kunnen er foto's/dia's, film, teksten en muziek in combinatie gepresenteerd worden. Hierbij wordt de overledene op een prettige manier geëerd en de herinneringen in beeld gebracht. Er zijn verschillende thema's te kiezen en diverse teksten, ik zal u hierin helpen tijdens ons gesprek. Zie voor een indruk de demo.

Uitvaart reportage:

Bij het overlijden van een dierbare is het helaas zo dat we dit meestal in een roes meemaken, veelal hoor je dat de nabestaande pas in het condoleance boek lezen wie er allemaal waren en dit door de emoties zijn vergeten. Om de verwerking en de mooie herinneringen van die dag te kunnen terugkijken maak ik graag voor u een gepaste uitvaart reportage. Ik zal dit op een gepaste manier vastleggen en een prettige herinnering van de  uitvaart, de sprekers, bloemen, de kerkdienst en koffietafel verwerken in een beeldende herinnering. Deze foto's zullen u veel troost geven bij het verwerken van het verlies van uw dierbare. 

Foto retoucheer werk:

Portretfoto's maken is niet bij een ieder vanzelfsprekend geweest in het verleden, daarom komen we meestal uit bij de oude foto's uit de "schoenendoos". Deze foto's zijn vaak vergeelt en/of beschadigd, hierin kan ik u helpen om deze foto('s) te herstellen om toch nog op met een waardige foto afscheid te kunnen nemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email of telefoon.

WhatsApp WhatsApp me